Sistemi za zalivanje vas lahko rešijo nenehne skrbi za to, da bo vaš vrt ali njiva vedno dovolj zalita. Rastline seveda potrebujejo primerno količino vode, ki je nujna za njihovo rast. A zagotavljati to količino v malo bolj vročih ali sušnih dneh ni vedno lahko. To predstavlja zelo veliko zadolžitev, ki vzame ogromno časa, ki pa ga nimamo vedno na voljo. Zaradi tega nas skrb za vrt ali njivo začne obremenjevati, zdi se nam, da vsega dela ne zmoremo več in podobno. 

Continue reading

Fasada je zelo pomemben sistem vašega doma ali drugega objekta. Zelo pogosto pa se ljudje odločajo tudi za dodatno izolacijo fasade, za kar strokovnjaki menijo, da ni nikoli prepozno in tudi ne nikoli prezgodaj. Če torej tudi vas mika dodatna izolacija fasade, je tale prispevek kot nalašč za vas.

Preden pa se boste lotili te pomembne dejavnosti, pa dobro razmislite in preverite, kaj bi bilo najpametneje še narediti ali na kaj vse bo dodatna fasada vplivala. Pri tem vam lahko pomagajo izkušeni strokovnjaki, ki pa jih je pri nas kar nekaj. Predstavljajo se pod dejavnostjo fasaderstvo; najdete pa jih lahko kar s pomočjo spleta.

Continue reading

Praktični pregled

Ena od glavnih prednosti te naprave je ta, da je opremljena z zmogljivim motorjem in tempomatom. Če imate zunanji prostor, za katerega je težko poskrbeti z drugimi kosilnicami, vam ta naprava lahko pomaga opraviti delo. Enostavno lahko sedemo v sedež, ki je zasnovan tako, da vam zagotavlja udobje med košnjo. Ko dosežete izbrano hitrost, lahko preprosto nastavite tempomat in začnete uživati v udobnem in sproščujočem popoldnevu.Continue reading

Kateri naprave lahko agregat Ryobi Ryi2200 poganja?

Odvisno od moči, ki jo naprave zahtevajo. Na primer, zažene lahko 1000-vatno mikrovalovno pečico. Lahko zažene in poganja hladilnik, ki potrebuje približno 1350 vatnih moči. Lahko poganja 1300-vatni grelec.

Vendar pa Ryobi RYi2200 ne bo napajal vseh teh stvari hkrati. Izračunati morate moč vseh naprav, ki jih želite zagnati, in preveriti, da je rezultat manjši od najvišje moči, ki jo agregat Ryobi lahko varno proizvaja.Continue reading

Snežna freza Ariens Deluxe 28 s široko površino delovnega prostora in električnim zagonom zveni kot uresničitev sanj, toda ko dodate vse druge funkcije, ki jih je Ariens vgradil v svojo 921030 Deluxe, ne boste mogli biti bolj srečni.

To je dvostopenjska snežna freza, ki je zasnovana tako, da olajša čiščenje snega. Približno na sredini cenovnega razpona, se je ta potisna in samohodna snežna freza izkazala kot pravi hit med uporabniki.Continue reading

Začetni model Weber je še vedno desetkrat boljši od poceni plinskih žarov Char Broils-a in Dyna Glos-a, ki jih boste našli v trgovinah.

E-210 je kot nalašč za majhno družino ali začetnike. Zaradi majhne oblike ga lahko postavite na balkonu vašega apartmajskega naselja ali na dvorišče vašega doma.Continue reading

Plagron je svetovni proizvajalec gnojil ter substratov za gojenje številnih rastlin. Proizvajalec se je na trgu prvič pojavil s substratom Super Mix. Kmalu zatem so se mu pridružili še drugi substrati, tekoča gnojila, ojačevalci cvetenja in še drugi izdelki.

Plagron tako v današnjem času ponuja lepo paleto izdelkov za gojenje konoplje in drugih rastlin. Kategorija izdelkov, ki jih ponujajo, je sledeča: substrati na bazi šote in humusa ter iztrebkov netopirjev, gnojila za ukoreninjanje, gnojila za fazo rasti, gnojila za fazo cvetenja rastlin, dodatki za substrate, ojačevalci rasti in cvetenja, dodatki za izboljšavo donosa, dodatki za urejanje kislosti, kompletno gnojilo za fazo rasti in cvetenje za gojenje ter podobno.

Continue reading

Značilnosti

Enodelni komplet za lažjo montažo in z univerzalno višino za maksimalno udobje, ki zajema večino odraslih velikosti.

Premaz CeFiONtect, značilen za blagovno znamko Toto, močne inovacije za gladko keramiko; CeFiONtect zagotavlja zaščito pred odpadki, ki se prilepijo na keramične strani in površine, zaradi česar je čiščenje in vzdrževanje neverjetno lažje. Zmanjšajo se tudi druge sitnosti, ko je čas za čiščenje.

Continue reading