Dvostopenjska snežna freza Ariens Deluxe 28

Snežna freza Ariens Deluxe 28 s široko površino delovnega prostora in električnim zagonom zveni kot uresničitev sanj, toda ko dodate vse druge funkcije, ki jih je Ariens vgradil v svojo 921030 Deluxe, ne boste mogli biti bolj srečni.

To je dvostopenjska snežna freza, ki je zasnovana tako, da olajša čiščenje snega. Približno na sredini cenovnega razpona, se je ta potisna in samohodna snežna freza izkazala kot pravi hit med uporabniki.

 

Lastnosti Ariens Deluxe 28 dvostopenjske snežne freze – model 921030

 

  • Električni zagon z gumbom namesto zagona hladnega motorja z vrvico.
  • Lastni pogon z izbiro 6 hitrosti naprej in 2 vzvratno vam omogoča nadzor in vsestranskost v zimskih razmerah.
  • Ročica za krmiljenje izmetne cevi vam omogoča, da nastavite smer izmeta snega, ne da bi se ustavili ali zapustili upravljalno območje.
  • Zobati jekleni svedri režejo skozi sneg za hitrejše odstranjevanje in so nameščeni v ojačanem jeklu za trajnost in robustnost.
  • Primeren za sneg do višine 30 cm.

Šest hitrosti naprej, dve vzvratno

Ena od glavnih značilnosti, zaradi katere je ta snežna freza zmagovalna, je šeststopenjski menjalnik z lastnim pogonom. To vam omogoča delo v kakršnem koli snegu. Z visoko zmogljivim jeklenim svedrom lahko celo led pod svežim snegom spremenite v prah in ga enostavno odpihnete na stran. Električni zagon in močan motor pomenita, da imate dovolj moč za premikanje snežnega stroja in metanje snega.

Premikanje v vzvratno pri snežni frezi je prava redkost. Imeti dve hitrosti za vzvratno vožnjo pa je nekaj nezaslišanega – vendar smiselno. Ariens Deluxe 28 921030 je zasnovan za čiščenje globokega snega.

Similar Posts:

Close