Značilnosti motorne žage Huskqvarna 445

Motorna žaga ima številne funkcije, ki olajšajo zagon, zmanjšajo poškodbe in naredijo celotno izkušnjo z motorno žago bolj prijetno.

Enostaven zagon

Motorna žaga Husqvarna 445 ima kombinirano stikalo za zagon in izklop ter črpalko za gorivo, ki omogoča enostaven zagon motorne žage.

Smart Start

Motor in zaganjalnik sta bila zasnovana za hitri zagon z minimalnim naporom.

Odzračevanje

Medtem ko imajo kosilnice in obrezovalniki običajno črpalko za gorivo, je to novejša značilnost za motorne žage. Črpalka odstrani zrak iz sistema za gorivo in uplinjača, kar olajša zagon z manjšim številom potegov, ki jih morate opraviti, da bi zagnali žago. Ko se pripravljate na zagon žage, je ne pozabite večkrat potisniti, dokler ne vidite goriva v črpalki. Črpalke ni treba napolniti do konca.

Kombiniran čok / stop

Kombiniran čok / stop zmanjša tveganje zalitja motorja in poenostavi zagon in ustavitev motorne žage.

Vbrizgavanje zraka

Rezanje lesa je umazano delo. Z vsemi lesnimi sekanci in žagovino, ki letijo naokoli, je težko preprečiti, da ne bi ostanki zamašili zračni filter na motorni žagi. Centrifugalni sistem za čiščenje zraka na motorni žagi Husqvarna 445 preprečuje, da bi večji drobni delci dosegli zračni filter. To zmanjša vašo potrebo po čiščenju zračnega filtra in podaljša življenjsko dobo motorja.

Zračni filter za hitro sprostitev

Medtem ko sistem za vbrizgavanje zraka preprečuje, da bi večji odpadki zamašili zračni filter, motorne žage ustvarijo tudi veliko majhnih prašnih delcev. Funkcija hitre sprostitve omogoča hitro in enostavno čiščenje in zamenjavo zračnega filtra.

X-Torq motor

Ta funkcija povečuje učinkovitost porabe goriva in zmanjšuje ravni emisij, ki bo skladna tudi z najstrožjimi okoljskimi predpisi. Povečana učinkovitost porabe goriva pomeni, da lahko opravimo več dela z manj polnjenji goriva.

Similar Posts:

Close