Lastnosti agregata Ryobi Ryi2200

Kateri naprave lahko agregat Ryobi Ryi2200 poganja?

Odvisno od moči, ki jo naprave zahtevajo. Na primer, zažene lahko 1000-vatno mikrovalovno pečico. Lahko zažene in poganja hladilnik, ki potrebuje približno 1350 vatnih moči. Lahko poganja 1300-vatni grelec.

Vendar pa Ryobi RYi2200 ne bo napajal vseh teh stvari hkrati. Izračunati morate moč vseh naprav, ki jih želite zagnati, in preveriti, da je rezultat manjši od najvišje moči, ki jo agregat Ryobi lahko varno proizvaja.

Ali ima Ryobi RYi2200 električni zaganjalnik?

Ne, agregat nima električnega zaganjalnika. Zagnati se ga mora z vrvico. Potrebnih je nekaj potegov, da se motor napolni z gorivom. Kljub temu se zlahka zažene, ko je pripravljen.

Kako pogosto morate zamenjati motorno olje?

Motorno olje morate zamenjati po prvem mesecu ali po 20 urah delovanja, ne glede na to, katera omejitev je dosežena prvi. Nato zamenjate olje vsakih 6 mesecev ali po 100 urah delovanja.
Uporabite SAE 10W-30, 4-taktno motorno olje za splošno uporabo in zmerne vremenske pogoje. Oljna posoda ima prostornino 13,5. Morda boste potrebovali dolg lijak za olje, da bi olajšali dodajanje olja, vendar to velja za večino inverter agregatov.

Katera vrsta bencina gre v rezervoar za gorivo?

V rezervoar lahko vlijete navadni neosvinčeni bencin. Uporabi se lahko tudi bencin, ki ne vsebuje več kot 10% etanola (E10). Ne uporabljajte goriva, ki vsebuje več kot 10% etanola (E15 in E85 nista sprejemljiva).

Kako dolgo lahko teče z enem rezervoarjem?

Zmogljivost rezervoarja za gorivo znaša nekaj manj kot 4 litre, omejitev obratovanja z enim rezervoarjem pa je odvisna od števila naprav, ki jih mora napajati. Ima sistem samodejnega mirovanja, ki ob vklopu nadzoruje hitrost motorja in poveča izkoristek goriva. Motor miruje, ko ni priključena nobena naprava. Število vrtljajev motorja se poveča, ko je naprava priključena.

Similar Posts:

Close