Električni grelniki vode Bosch

Boschevi električni grelniki vode, imenovani Tronic, so majhni in kompaktni izdelki, namenjeni predvsem za ogrevanje vode v gospodinjstvih in za lahke komercialne namene. Boschevi električni modeli z večjo močjo in večjim pretokom vode se lahko uporabljajo tudi za ogrevanje vode v celotni hiši. Bosch Tronic je zasnovan za oskrbo z vročo vodo v oddaljenih vodovodnih napravah v kuhinji, kopalnicah ali pisarnah in kjer ni ekonomično, da dolge cevi vodijo iz centralnega sistema za ogrevanje vode. Takšni grelniki vode se uporabljajo tudi v hišicah, apartmajih, bazenih ali kot dodatek za druge sisteme, kot so sončna energija, ali pa so nameščeni v vrsti za eno vodovodno napravo. Ti se imenujejo tudi podpultni grelniki vode.

Skupino Tronic 3000T sestavljajo trije modeli; ES 8, ES4 in ES2.5. Bosch Tronic 3000T uporablja majhen rezervoar, kjer je topla voda vedno pripravljena za hitro dostavo do vodovodne naprave. Lahko se uporablja kot samostojni ali recirkulacijski sistem, kar zmanjšuje čas čakanja na vročo vodo.

Vsi električni grelniki 3000T imajo kompaktno in lahko obliko, z največjo velikostjo približno 43x43x35 in tehtajo približno 14 kilogramov, kar omogoča enostavno namestitev na steno ali na tla.

Tronic 3000T uporablja en grelni element z močjo 1440 W za enostavno oskrbo z vročo vodo, večinoma na eno vodovodno napravo z maksimalno temperaturo 63°C, medtem ko se največji model ES 8 lahko uporablja za dovajanje tople vode do 2 vodovodnih naprav hkrati. Model ES8 je potrebno vezati na omrežje in zahteva nekaj praktičnih veščin za namestitev, ES4 in ES2.5 pa lahko preprosto vtaknemo v vtičnico.

Boschevi električni grelniki vode iz serije Tronic se prodajajo v ZDA in Kanadi, razen skupine 3000T, ki se prodaja samo v Ameriki. Garancija za grelnike z rezervoarji traja 6 let, medtem ko imajo tisti brez rezervoarja samo 5 let.

Boschev grelnik vode brez rezervoarja Tronic 3000 je električni grelec, ki je namenjen za oskrbo s toplo vodo v gospodinjstvu. Grelec ima moč 12000 vatov, kar prispeva k njegovi učinkovitosti. Deluje lahko na napetosti 240 voltov, manjši modeli pa samo na 120 voltov. Želeno temperaturo lahko nastavite s pomočjo termostatskega krmilnika, ki se nahaja na grelniku.

Similar Posts:

Close