Steklenice za vodo na vrhu seznama promocijskih daril

Steklenice za vodo

Iz dneva v dan lahko slišimo pa tudi beremo, kako zelo pomembno je pitje vode, in to v dovolj veliki količini. K sreči ima večina med vami še vedno dostop do pitne vode, tako da ni potrebno tovrstno tekočino kupovati v prodajalnah in zanjo zapravljati denarja. Obenem pa ni vseeno, iz česa pijete vodo oziroma v kakšnih plastenkah jo hranite. Za vodo naj bi bile daleč najbolj primerne steklenice.

Omenjenega se zavedajo tudi številna podjetja, ki so v ta namen za promocijska darila daleč na vrh seznama postavila tudi steklenice za vodo. Seveda bidoni za vodo na trgu ne nastopajo samo kot promo izdelki, temveč jih nekatera podjetja tudi prodajajo. Na voljo so v najrazličnejših oblikah, velikostih.

Kaj potisniti na bidon za vodo?

Če ste podjetje, ki ima že kar nekaj stalnih strank, obenem pa sodelujete z nekaj poslovnimi partnerji ter se udeležujete raznovrstnih sejmov, kjer svoje podjetje predstavljate širši javnosti, je dobro, da imate ves čas na zalogi promocijska darila. Odlična izbira so torej tudi bidoni s potiskom. Toda, kaj točno se vam pravzaprav splača potisniti na takšen promo izdelek?

promocijska darila so tudi steklenice za vodo.
Podjetja so za promocijska darila daleč na vrh seznama postavila tudi steklenice za vodo.

Na steklenico za vodo lahko potisnete ime svojega podjetja, svoj logotip, lahko telefonsko številko ali pa kakšen drug kontakt. A vsebina ni edini element, ki v tem primeru šteje. Potisk naj bo na primernem mestu.

Kdaj vam bidon za vodo lahko pride še posebej prav?

V resnici je izbira primerne steklenice za vodo dobrodošla za vsakogar od nas. Takšen pripomoček za pitje bi morali vedno imeti nekje pri roki – tako na delovnem mestu kot tudi v domačem okolju. Na takšen način bi zlahka lahko vsaj približno nadzorovali, koliko vode spijemo.

Sicer pa je bidon za vodo, ne glede na to, ali je potiskan ali ne, primeren za najrazličnejše športne aktivnosti. S seboj na pot ga vzamejo tekači, kolesarji, pohodniki in še kdo.

Velikost steklenice za pitje vode

Primerne steklenice za vodo so dobrodošle za vsakogar od nas.

Steklenice za vodo morajo biti v prvi vrsti dovolj praktične. To pomeni, da niso prevelike. Lahko merijo toliko, da vanje spravimo vsaj liter vode. Če so večje, jih težko vedno vzamemo s seboj na pot. Kljub temu pa so bidoni z večjim volumnom oziroma prostornino še kako dobrodošli, če se na primer odpravimo na nekoliko daljši pohod ali pa kolesarski izlet.

Similar Posts:

Close