Vrhunska zaščita za prtljažni prostor avtomobila

gumi korita Gledring

Vrednost in uporabnost vsakega avtomobila je v veliki meri odvisna od namenskega prostora za prevažanje različnih predmetov. Sčasoma pa preprogo poškodujejo orodja, živila ter različni težji elementi, ki na preprogi pustijo raztrganine, madeže in druge poškodbe. Da bi se ubranili različnih poškodb notranjosti avtomobila, je gumi korito Gledring idealna izbira za vsakega voznika. Narejeno je iz zelo vzdržljivih materialov in se popolnoma prilaga tlom prtljažnega prostora. Tako preprečuje ostrim, težkim in drugih predmetom ter vlagi, da bi povzročili škodo.

Univerzalna gumijasta podloga za prtljažnik 

Uporaba zaščitnih sredstev za avtomobil pomaga ohraniti njegovo vrednosti. Prepogosto veliko število voznikov pozabi na urejenost prtljažnega prostora, saj mu ne posvečajo veliko pozornosti. Dejansko pa ga vsak dan obremenjujemo pri prevozu različnih predmetov. Dobra rešitev za dodatno zaščito preproge v zadnjem delu avtomobila predstavlja gumijasta podloga za prtljažnik, ki jo lahko namestimo zelo hitro. 

gumi korito Gledring je idealna izbira
Da bi se ubranili različnih poškodb notranjosti avtomobila, je gumi korito Gledring idealna izbira za vsakega voznika.

Namestitev univerzalne gumijaste podloge za prtljažnik je zelo hitro in preprosta. Je pa res, da bo morda potrebno robove ali druge elemente prikrojiti velikosti prtljažnega prostora v našem vozilu. To je mogoče storiti s škarjami ali ostrim nožem. 

Tipsko gumi korito Gledring je prikrojeno določenemu avtomobilu

Vsak avtomobil ima drugačne dimenzije prtljažnega prostora. S tem imamo večinoma v mislih dimenzije preproge, kamor pospravimo torbe, čevlje, kovčke in druge predmete. Najboljšo zaščito predstavljajo gumi korita Gledring, ki so tipske vrste. Ker so narejena za točno določeno vozilo, se popolnoma prilagajo preprogi. Tako v celoti zaščitijo tla prtljažnega prostora, kar je zelo priročno. Tako bomo uživali najvišjo možno zaščito obenem pa bo notranjost avtomobila izgledala bolj prefinjeno in urejeno.

Načeloma je vseeno katero vrsto gumi korita Gledring nameravamo kupiti. Je pa priporočeno, da izberemo tipske izvedbe, če je na voljo za naš avtomobil, saj bomo tako zagotovili najboljšo zaščito za prtljažnik avtomobila.

Enostavno čiščenje gumi korita Gledring

Vzdrževanje čistosti notranjosti avtomobila je ključnega pomena. Tako voznik in potniki lahko uživajo bolj čist in svež zrak. Obenem pa tako ohranimo izgled in tržno vrednost našega vozila na visoki ravni. Sčasoma se bo gumi korito Gledring umazalo, saj bo na njem mogoče zaslediti ostanke prahu, blata, kamenčkov in drugih nečistoč. Ker je narejeno iz naprednega Rubbasol gumijastega materiala, ga je mogoče očistiti z vodo. Priporočljivo je uporabiti vodni curek in visokotlačnega čistilca, da odstranimo umazanijo.

Multifunkcijska gumi korita Gledring za zaščito prtljažnika

Čiščenje gumi korit Gledring je mogoče tudi z namenskimi čistili ali navadno milnico. V vsakem primeru lahko hitro povrnem originalni tovarniški videz omenjenemu dodatku za avto. Priporočljivo je, da če pogosto s seboj vozimo psa v prtljažniku, da kupimo dodatno zaščito za odbijač z imenom Doggymat, ki prekrije odbijač. Tako prepreči pasjim krempljem, da bi opraskali lak ali barvo našega jeklenega konjička.

Similar Posts:

Close