Cerada proti toči ščiti avtomobil pred poškodbami

Cerada proti toči

Nakup avtomobila in kasnejše vzdrževanje predstavlja za lastnika veliko začetno naložbo in vsakoletne stroške. Četudi je avtomobil povsem nov in ustrezno zavarovan za primere nesreč in poškodb, je za lastnika še vedno pomembno, da avtomobil lahko zaščiti tudi na druge načine. Pri tem se ustvarja velika škoda, ko je avtomobil izpostavljen vremenskim razmeram, kot je sneg, močan veter, dež, močni sončni žarki in toča.

Dodatna oprema za avto, kot je cerada proti toči, ustrezno zaščiti avtomobil in hkrati preprečuje, da bi na avtomobilu nastale vdolbine, praske, luknje v strehi in nenazadnje tudi počena vetrobranska stekla. Cerade za avto spadajo pod pomembno dodatno opremo, saj preprečujejo nastanek poškodb, katere bi lastnik avtomobila sicer moral popraviti.

Avtomobil bi tako moral odpeljati v mehanično delavnico, kjer bi za popravilo zaračunali kar nekaj denarja. Zato je nakup pokrivala za avtomobil na dolgi rok tudi stroškovno učinkovitejša izbira.

Pokrivalo za avtomobil nudi najboljšo zaščito pred poškodbami

Avtomobil lahko pred uničujočimi vremenskimi razmerami zaščitimo na različne načine, a pri tem cerada proti toči predstavlja najbolj učinkovito zaščito pred poškodbami, saj je narejena iz posebnih materialov, kjer je zgornji del prevleke obložen z debelo zaščitno peno, ki ublaži in zaustavi udarce debelih ledenih kep.

Cerada proti toči

Oprema za avto spletnega trgovca Withcar v svoji ponudbi nudi takšne cerade proti toči, ki ščitijo avtomobil tudi v drugih vremenskih razmerah, kot je močan dež. Pri tem je ta pokrivala za avto moč enostavno in hitro namestiti. To je še posebej pomembno takrat, kadar se v zelo kratkem času vremenske razmere spremenijo in je potrebno pokrivalo za avtomobil hitro namestiti.

Kako lahko avtomobil zaščitimo pred točo?

Če še nismo kupili pokrivala za avtomobil, ki bi avto najbolje zaščitil pred poškodbami, ki nastanejo v različnih vremenskih razmerah, tedaj je smiselno, da svoje vozilo ob napovedanem neurju premaknemo na varno mesto. Varno mesto predstavlja pokrito parkirišče, pokrit nadstrešek ali drugo zavarovano območje. Pri tem se vsekakor izogibajmo parkiranju pod drevesi, saj močno neurje lahko odlomi veje, ki lahko padejo na avtomobil.

Dodatna oprema za avto, ki vključuje cerado proti toči, pa je učinkovita tudi zato, ker nam ob napovedanem neurju ni potrebno iskati pokritega nadstreška, še posebej, če le-tega nimamo na voljo. Na primer, stanovalci v blokovskih naseljih pogosto nimajo možnosti, da bi svoje avtomobile parkirali v garaže, zato so vozila nenehno izpostavljena slabemu vremenu. Kadar se bliža močno neurje njihovo edino možnost za zaščito avtomobila predstavljajo prav pokrivala za avto, ki jih lahko namestijo v eni minuti.

Strešni nosilci so dobrodošli v vseh letnih časih. Kdor rad aktivno preživlja dopust in mu zaradi obilice rekvizitov hitro zmanjka prostora v avtu, zagotovo kdaj poseže po dodatnih strešnih kovčkih, nosilcih za kolesa…

Similar Posts:

Close