Kvalitetna ženska športna obutev za udobno hojo

Dandanes so ženske superge postale vsakdanja obutev. Kombinirajo se tako s športnimi oblačili, kot oblačili za prosti čas ali poslovno obleko. Ženske se za superge odločijo, ker so udobne in jih lahko nosijo cel dan. 

Nova ženska športna obutev
Nova ženska športna obutev je tako udobna, kot tudi elegantna.

Udobna ženska športna obutev, ki je tudi elegantna

Nova ženska športna obutev je tako udobna, kot tudi elegantna. Novi modeli športne obutve so narejeni v prijetnih barvnih kombinacijah, imajo malce povišano peto in vgrajen sistem za absorpcijo udarcev, kar pomeni, da med hojo noge ne obremenjujemo. Z enim parom ženske športne obutve lahko naredimo veliko večje razdalje, kot v preteklosti. Obutev je udobna in vzdržljiva ter prenese tudi večje napore.

Modne ženske superge in kombiniranje z obleko

Veliko zvezdnic kombinira ženske superge z dolgimi ali krajšimi oblekicami. Tako izberejo na primer enobarvno obleko, ki jo kombinirajo s supergami živih barvnih odtenkov. V kolikor imamo visoko in suho postavo, izberimo kratko obleko do sredine stegen v živi barvi, ki jo kombinirajmo s še bolj živimi barvami čevljev.

Kombiniranje superg s krilom

Namesto visokih pet se raje odločimo za ženske teniske z odebeljenim podplatom. V kolikor smo visoki in suhi, oblecimo mini krilo, ki ga kombinirajmo s čevlji z debelejšim podplatom. Tako noge vizualno še podaljšamo, obenem pa nosimo udobne čevlje. V kolikor smo manjše in močnejše postave, izberimo krilo, ki je dolgo do kolen ali dalj ter izberimo ženske teniske z višjim podplatom. S tem bomo pridobili nekaj dodatnih centimetrov višine, obenem pa bomo udobno hodili ali plesali.

Hlače s širokimi hlačnicami in ženske superge z robustnim podplatom

Zanimiva kombinacija oblačil in obutve so tudi hlače s širokimi hlačnicami in superge z višjim in robustnim podplatom. Veliko žensk si želi optično podaljšati noge in tako izberejo hlače z visokim pasom in širokimi hlačnicami. Stil dopolnijo z ženskimi teniskami z robustnim podplatom, ki jih malce povišajo, obenem pa njihov videz naredijo športno-eleganten.

Kombiniranje čevljev s trenirko ali hlačami

Za bolj sproščen videz lahko kombiniramo žensko športno obutev s trenirko ali z navadnimi hlačami. Suhi postavi se poda kombinacija zelo oprijete trenirke z oprijetim robom nad supergami. Močnejši postavi pa bolj pristojijo ženske superge v kombinaciji s hlačami v ravni liniji, brez elastike pri gležnjih. Oba stila oblačenja zahtevata bodisi zelo nizke nogavice, ki ne bodo vidne izza tenisk, ali pa visoke nogavice čez gležnje, ki jih pokrivajo hlače. 

Preberite si še naslednji članek: Oglašujmo svoje podjetje z majicami z napisi

Majice z edinstvenimi vzorci, barvami in napisi so dandanes bolj dostopne kot kadarkoli prej. 

Similar Posts:

Close