Oglašujmo svoje podjetje z majicami z napisi

Majice z edinstvenimi vzorci, barvami in napisi so dandanes bolj dostopne kot kadarkoli prej. To pa predstavlja odlično priložnost, da prek njih pospešimo oglaševanje našega podjetja. Veliko podjetnikov se tako posluži tega cenovno ugodnega orodja za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke ali določenega produkta. Z napredkom tehnologije pa je izdelava majic z napisi postala izredno cenovno ugodna. Poleg tega pa lahko tako tudi ustvarimo zabavno in lahkotno uniformo za vse naše zaposlene. Napise pa lahko naredimo edinstvene z različnimi oblikami, barvami in drugimi stilskimi dodatki.

Majice so cenovno ugodne za izdelavo

Zahvaljujoč moderni tehnologiji so moške in ženske majice z napisi izredno cenovno ugodne. Temu je tako, saj je tiskanje edinstvenih vsebin na samo tkanino postalo zelo učinkovito in hitro. Tako nismo omejeni na barve, napise, velikost črk in druge lastnosti.

Zahvaljujoč moderni tehnologiji so moške in ženske majice z napisi izredno cenovno ugodne.

Če imamo omejen kapital za oglaševanje, so majice izredno koristne, kot promocijsko darilo. Tako bomo hitro postali opazni med vso konkurenco. To pa nam bo prineslo svež kapital ter mnogo priložnosti za širjenje poslovanja.

Majice so odlična uniforma za zaposlene

Majice z napisi so lahko idealno oblačilo, ki deluje kot uniforma. Naši zaposleni se bodo tako počutili kot del podjetja. To pa bo povečalo produktivnost in sodelovanje v kolektivu. Obenem pa bomo tako ustvarili prijetno vzdušje, ki bo naravnano v reševanje težav, povezovanju sodelavcev in iskanju rešitev pri delovnih izzivih.

Majice, kot uniforme, pa imajo veliko prednosti:

  • Majice z napisi pustijo močan vtis na vsakemu posamezniku
  • Oglaševanje, ki deluje pasivno in ne zahteva našega nadzora
  • Prihranimo sredstva pri nakupu uniform
  • Povečan občutek odgovornosti zaposlenih do podjetja
  • Lažje prepoznavanje zaposlenih s strani strank

Kvalitetno oblačilo z dolgo življenjsko dobo

Čeprav so majice poceni za izdelati, to ne pomeni, da so narejene iz slabega materiala. Tako bodo služile našim strankam kot funkcionalno promocijsko darilo zelo dolgo časa. Poleg tega pa imajo dolgo življenjsko dobo, kot sredstvo za oglaševanje. Spletne kampanje in promocije na socialnih medijih imajo omejeno življenjsko dobo. Temu je tako, saj jih je potrebno prej ali slej zaključiti. 

Majice z napisi pa bodo ljudje nosili tudi dolgo časa po tem, ko jim jih bomo podarili. Tako bodo vedno znova opomnjeni na ime in blagovno znamko našega podjetja. Seveda lahko poleg napisa dodamo tudi logotip in druge malenkosti, da naredimo majice res edinstvene.

Na naslovu www.majice.si lahko ustvarimo svoje edinstvene majice, ki jim lahko dodamo poljubno barvo, napise in druge dodatke. Poleg tega pa lahko izbiramo med mnogimi že vnaprej narejenimi majicami, ki jih lahko uporabimo kot promocijska darila.

Primerna darila za obletnico. Obletnica je tista datum, katerega resnično ne smete pozabiti. Preberi več …

Predpasniki ne predstavljajo samo delovne obleke, ker veljajo za nadvse praktičen dodatek k oblačilom. Uporabljamo jih vsi, ki si ne želimo umazati obleke. Sicer pa je predpasnik zelo dobra izbira tudi za malčke, ki se na primer igrajo z glino, plastelinom ali pa slikajo.

Similar Posts:

Close