Dodajmo našemu mobilnemu telefonu kanček osebnosti s skini

Pri nakupu novega mobitela imamo možnost, da ga zaščitimo z mnogimi različnimi eutiji in ovitki. To je priporočljivo, saj tako preprečimo možne poškodbe ohišja, gumbov za nadzor funkcij, priklopa za napajanje ipd. Res pa je, da je večina teh ovitkov dokaj dolgočasnih po izgledu. To pa lahko odpravimo s skini za mobitele, ki dodajno edinstven izgled našemu telefonu. Obenem pa imajo različne zaščitne in funkcionalne lastnosti, ki olajšajo uporabo našega mobija. 

Skini za pametne telefone naredijo naš telefon bolj privlačen na izgled

Če še nikoli nismo probali skinov za mobitele, potem je močno priporočljivo, da jih preizkusimo. Našemu telefonu lahko tako dodamo bolj oseben videz, ki mu doda kanček prestiža in edinstvene osebnosti. Prednost pa je tudi ta, da jih lahko kupimo za vse novejše izvedbe priznanih znamk pametnih telefonov.

Sam proces nanašanja skina na ohišje mobitela pa zahteva malo potrpljenja in natančnosti. Pri tem bomo potrebovali fen za lase ali toplotno pištolo, saj moramo sam material skina segreti, da ga primerno pritrdimo na ohišje.

Boljši oprijem telefona brez klasičnega ovitka

Skini, ki jih lahko zasledimo na spletni strani www.gizzmo.si, dodajo odlično teksturo našemu mobiju. Obenem pa izboljšajo pa oprijem naše naprave, kar močno zmanjša možnost ponesrečenih padcev, zaradi slabega oprijema. Boljši oprijem je tako zelo pomemben za vsak mobitel. To pa zato, ker ga v večini primerov, ko ga uporabljamo, držimo visoko od tal.

Nekatere skine za pametne telefone lahko uporabljamo v kombinaciji z zaščitnimi ovitki. Pri tem je priporočljivo, da v tem primeru ne nameščamo skina na stranice telefona, saj bomo tako lažje namestili ovitek na sam mobi.

Uporaba ovitka in skina v kombinaciji

Načeloma ni mišljeno, da uporabljamo skine za mobitele v kombinaciji z ovitki. V nekaterih primerih pa lahko to naredimo, če želimo dodatno zaščito. Enako pa velja za etuije. Če pa imamo pobarvan ovitek ali etui, potem pa ni smisla uporabljati skina, saj ga tako ali tako ne bomo videli.

Skini, ki jih lahko zasledimo na spletni strani www.gizzmo.si, dodajo odlično teksturo našemu mobiju.

Res pa je, da so skini mišljeni za preprečevanje manjših udarcev in odrgnin ohišja našega mobija. Za zaščito ekrana pa bomo vseeno potrebovali kaljeno steklo ali drugo obliko zaščite. 

Za koga so skini namenjeni?

Skini za mobitele so namenjeni vsem uporabnikom, ki želijo spremeniti dolgočasen in hladen izgled svojega mobilnega telefona. Izbiramo lahko med ogromno različnimi barvami, dizajni in oblikami skinov. Tako lahko hitro ustvarimo edinstven izgled našega mobija, ki bo odražal našo osebnost. Poleg tega pa bomo tako zaščitili naš mobi pred manjšimi udarci in drugimi elementi, ki mu lahko povzročijo škodo.

Similar Posts:

Close