Zaščitimo ohišje našega Huawei telefona

Huawei ovitek za telefon

Podjetje Huawei se je v zadnje nekaj letih povzdignilo v sam vrh najbolj priljubljenih izdelovalcev pametnih telefonov. Za to je večinoma zaslužena serija Mate, ki je zaradi svojih odličnih lastnosti izredno popularna po celem svetu.

Tako je podjetje danes zraslo, da si lasti približno 10% svetovnega tržnega deleža mobilnih telefonov. Če smo morda pred kratkim kupili novo Huawei mobilno napravo, je dobro, če svojo investicijo zaščitimo. Huawei ovitek za telefon bo našo novo napravo zavaroval pred nepričakovanimi padci, praskami in drugimi poškodbami.

Nepoškodovan telefon ohranja svojo vrednost

Vsako leto lahko na trgu opazimo veliko novih modelov pametnih telefonov. Vsak nov model ima več procesorske moči, pomnilnika, prostora ipd. Nič pa ni narobe, če se odločimo, da bomo svoj star Huawei telefon prodali ali zamenjali za novejšega.

Huawei ovitek za telefon pomaga ohraniti našo napravo v brezhibnem stanju
Kvaliteten Huawei ovitek za telefon

Če ga bomo predali naprej brez poškodb, bo tudi veliko več vreden. Tako nam Huawei ovitek za telefon pomaga ohraniti našo napravo v brezhibnem stanju, kar nam omogoča, da:

  • Bomo napravo lažje prodali
  • Ne bo razpok in prask na ohišju, ki kvarijo izgled
  • Bodo vsi fizični gumbi na ohišju nepoškodovani in v delujočem stanju

Največ poškodb ravno pride zaradi padcev. Tako lahko poči ohišje, se razbije steklo ali pa poškodujemo katerega izmed fizičnih gumbov. Ovitek oziroma ohišje pa absorbira te udarce, kot da se ne bi zgodilo nič.

Preberite si še naslednji članek: Praktičen pripomoček za nemoteno uporabo mobilnega telefona

Mobilna baterija power bank (Powerbank) je praktičen pripomoček, ki vam omogoča nemoteno uporabo vašega mobilnega telefona in tablice.

Ovitek za Huawei Mate 10 izboljša izgled našega telefona

Trenutno je eden izmed najbolj razširjenih telefonov Huawei Mate 10. To je zaradi izredno hitrega procesorja, velikega zaslona ter baterije z dolgo življenjsko dobo, ki jih naprava vsebuje. Zaradi popularnosti naprave, so bili narejeni mnogi Huawei ovitki za telefon, ki nudijo več funkcij, kot pa samo zaščito.

Tako imamo na izbiro različne verzije, ki izboljšajo izgled telefona in ga obenem tudi varujejo pred poškodbami. Odlično ponudbo omenjenih ovitkov lahko zasledimo na http://www.gizzmo.hu/, kjer bomo našli tudi različne popularne dodatke, kot je popsocket.

Ovitek za telefon nam nudi boljši oprijem

Velikokrat lahko spregledamo tudi skrite lastnosti, ki jih imajo silikonski in gumijasti ovitki za telefon. Ena izmed izrednih prednosti je ravno ta, da imamo boljši oprijem naše mobilne naprave. Tako tudi zmanjšamo možnost, da nam ob trenutku neprevidnosti pametni telefon pade na tla. Obenem pa bo naša naprava tudi bolj stabilna na raznih površinah. Ovitek za Huawei Mate 10 ima vse te lastnosti, kar pomeni, da:

  • Bomo napravo lahko bolj zanesljivo držali v rokah
  • Lahko odložimo naš telefon na katerokoli površino, ne da bi zdrsnil dol
  • Bo manjša možnost, da nam telefon pade iz žepa

Similar Posts:

Close