Tiskalnik za vsak dom in pisarno

HP deskjet tiskalnik

Malokatero podjetje je v svetu tiskalnikov tako zelo poznano kot Hewlett Packard. Njihove naprave uporabljajo posamezniki in podjetja vseh velikosti. Za domače uporabnike in pisarne je zelo poznan HP deskjet tiskalnik, ki uporablja črnilo za potisk papirja. Zaradi uporabnih tehnologij, ki so vgrajene v samo napravo, je tiskanje izredno preprosto. Wi-Fi, bluetooth, Direct Wi-Fi in tiskanje preko oblaka so samo nekatere funkcije, ki so dostopne vsakemu uporabniku omenjene serije tiskalnih naprav. Vsakodnevno tiskanje pa si lahko še dodatno olajšamo, če poznamo različne barve, ki jih lahko uporabimo.

HP deskjet serija tiskalnikov

Dandanes je skorajda nujno, da si lastimo tiskalnik. Zmožnost hitre izdelave računov, preslikave dokumentov in tiskanje slik nam lahko močno olajša življenje. Ravno za omenjene in druge namene je HP deskjet serija tiskalnikov bila izdelana. Namenjena je domačim uporabnikom in manjšim pisarnam, kjer potrebujemo tiskalnik za vsakodnevne naloge. 

HP deskjet je pravi tiskalnik za vse vaše domače potrebe.
Cenovno ugodnejši kot kdaj koli prej, kompakten in z novimi funkcijami in povezljivostjo, je HP deskjet pravi tiskalnik za vse vaše domače potrebe.

Delovanje tiskalnika v HP deskjet seriji je omejeno na kartuše. To pomeni, da bomo potrebovali črnilne barve, da lahko potiskamo A4 ali drug format lista. Na voljo so originalne in združljive ali nadomestne barve med katerimi je nekaj zelo pomembnih razlik.

Originalne barve za HP deskjet tiskalnike

Originalnim barvam za katerikoli tiskalnik pravimo tudi OEM barve. Kupiti jih je mogoče v vseh bolje založenih trgovinah z računalniško ali pisarniško opremo.

Pogosto so priložene že ob nakupu nove naprave za tiskanje. So izredno kakovostne in zanesljive, kar pomeni, da jih lahko uporabljamo za manj in bolj zahtevno tiskanje.

So dražje od drugih izvedb in zato niso primerne za vsakega uporabnika, ki veliko tiska besedilo, račune ali drugo dokumentacijo, kjer kakovost potiska ni ključni dejavnik.

Združljive HP deskjet kartuše

Združljive barve za tiskalnike so na voljo za nakup za praktično vse proizvajalce. Glavna razlika je ta, da so veliko cenejše za nakup in zato tudi posledično boljša izbira za obvladovanje stroškov v pisarni. Namenjene so uporabnikom, ki želijo prihraniti pri nakupu barv ali tiskalnik le občasno uporabljajo. Nadomestne oziroma združljivi HP deskjet kartuše so tudi odlična izbira za bolj zahtevne uporabnika, saj imajo pogosto vgrajene številne izboljšave. Te pa so lahko večja kapaciteta črnila, manjša poraba barve pri tiskanju, zmožnost ponovne napolnitve s črnilom in podobno. 

Toner za HP vsebuje suhe barvne delce

Zadnja leta je mogoče opaziti velik porast laserskih tiskalnikov. Na voljo je tudi HP laserjet serija tiskalnikov, ki je namenjena za domače in poslovne uporabnike. Laserski potisk deluje popolnoma drugače od črnilnega. Sam tiskalnik dobesedno zapeče na list papirja črke, znake in druge elemente.

Ta video prikazuje, kako zamenjati toner za HP LaserJet. Ko na nadzorni plošči tiskalnika ali v programski opremi tiskalnika prejmete sporočilo o nizki vsebnosti tonerja ali če kakovost tiskanja ni sprejemljiva, sledite korakom v tem videu za zamenjavo tonerja.

Za to pa bomo potrebovali toner za HP v katerem se nahaja barvni prah. Ker se barvni prah takoj posuši, je mogoč izredno hiter potiska velikega števila papirja. To pa je izredno uporabno v podjetniških okoljih, kjer je hitrost potiska izrednega pomena.

Originalni in združljivi toner za HP

Kot pri klasičnih barvnih kartušah, je tudi pri tonerjih mogoče zaslediti enako ponudbo. OEM toner za HP je izdelan s strani Hewlett Packard podjetja in je pogosto že priložen novemu laserskemu tiskalniku. Poznamo pa tudi bistveno cenejše združljive tonerje, ki so idealni za uporabnike z željo po nižjih stroških tiskanja. Omenjeni tonerji za HP so na voljo v številnih trgovinah z opremo za pisarne in računalnike. Pred nakupom se je priporočljivo pozanimati o različnih barvah, ki so na voljo za našo tiskalno napravo. V primeru dvomov lahko vedno pokličemo izbrano spletno trgovino in se posvetujemo s strokovnjakom o pravilni izbiri barv.

Similar Posts:

Close