Prednosti in slabosti kegeratorja KC2000SS EdgeStar

Prednosti

  • Ima zaščitno ograjo, ki preprečuje nezgode.
  • Na voljo so prestavljiva vrata, zaradi katerih se kegerator prilega v vsak prostor
  • Zajeto z omejeno 1-letno garancijo proizvajalca.
  • Deli kegeratorja EdgeStar so izdelani v ZDA.

Kakšne pomanjkljivosti?

Težko je najti kakršne koli resne napake pri tem kegeratorju. Tako kot pri naših drugih pregledih kegeratorjev, bomo morali kopati globje in iskati dlako v jajcu, če želimo biti temeljiti.

Kegerator EdgeStar KC2000SS ni združljiv s čisto vsakim sodčkom na trgu. Zavrnil bo vse modele Coors, Miller, prevelike ali gumirane sodčke. Tudi domači sodčki za varjenje lahko zahtevajo dodatno opremo ali dve. Toda ti se zlahka nabavijo. Preverite priročnik za lastnika, da ugotovite, katero opremo potrebujete.

Edina druga stvar, ki jo je mogoče vredno omeniti, je, da ne doseže vedno želene temperature. Včasih in le občasno se boste morda morali poigrati z gumbom, preden dobite želeno temperaturo. Temu problemu ne posvečamo preveč pozornosti, saj se to zgodi s kar nekaj kegeratorji, nekateri so celo precej dražji od kegeratorja EdgeStar.

Slabosti

Morda boste morali kupiti dodatno opremo za vaše domače sodčke.

EdgeStar KC2000: ali je vreden nakupa?

Ali je EdgeStar KC2000 vreden vašega težko prigaranega denarja? Z eno besedo, »da«. Ima izjemno vrednost, ki bo zagotovila dolgoletne zanesljive storitve. In pri nakupu vam ne bo treba vzeti druge hipoteke. Premišljeno je oblikovan, dobro zgrajen, privlačen, učinkovit in zanesljiv.

Vse ključne komponente so narejene v ZDA in namestitev je preprosta in enostavna. Če želite dodati priključek, jih je enostavno najti in namestiti. Ta kegerator EdgeStar ima tudi z vgrajeno zunanjo aluminijasto CO2 jeklenko, ki je najbolj zaželena pri domačih pivovarjih.

Kegerator in hladilnik za pivo KC2000 EdgeStar – mnenje

Ne glede na to, ali želite točiti domače pivo med počitnicami ali naložiti komercialno dostopno pivo za pomembno tekmo, ker vaše pivo trenutno ni na voljo, je KC2000 enostaven način, da vašim žejnim prijateljem dostavite pijačo. Bistvo vsega je, da kegerator KC2000 EdgeStar močno priporočam.

Similar Posts:

Close