Toto WC školjka uporablja edinstven sistem za splakovanje

Značilnosti

Enodelni komplet za lažjo montažo in z univerzalno višino za maksimalno udobje, ki zajema večino odraslih velikosti.

Premaz CeFiONtect, značilen za blagovno znamko Toto, močne inovacije za gladko keramiko; CeFiONtect zagotavlja zaščito pred odpadki, ki se prilepijo na keramične strani in površine, zaradi česar je čiščenje in vzdrževanje neverjetno lažje. Zmanjšajo se tudi druge sitnosti, ko je čas za čiščenje.

Toto MS604114CEFG-01 uporablja sistem za splakovanje »Tornado Flush«, ki je trenutno edinstven v industriji; uporablja dve zelo močni šobi za izhod vode, vse v mejah centrifugalnega in ciklonskega splakovanja, ki zmanjšuje skupno nastajanje odpadkov in ohranja vašo školjko čim čistejšo.

  • Popolnoma računalniško zasnovana školjka
  • Toto MS604114CEFG-01 za izjemno ergonomijo; Popolnoma gladek sifon za hitrejše in bolj gladko splakovanje.
  • Podaljšana skleda, integrirana s tehnologijo sedežev »SoftClose« za boljše udobje.
  • Premazna tehnologija »SanaGloss«, ki ohranja vašo straniščno školjko čisto med in po vsakem splakovanju.

Toto MS604114CEFG-01 uporablja kromiran vzvod za lažje izvajanje in bolj intuitivno splakovanje. Skladna je z direktivami ADA in WaterSense (5 litrov na splakovanje)

Prednosti

Toto Ultramax II je odlična školjka srednjega razreda za vaše potrebe. Izdelana je po enakih standardih in kakovosti, kot vse druge inovativne in neverjetno funkcionalne možnostih, ki jih ponuja Toto, vse v okviru dostopne cene.

Za začetek, školjka Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II je boljša v primerjavi z nedavno ukinjenim Ultramaxom, vendar pa ima dovolj klasičnega občutka, ki je izvirnik naredil tako uspešen.

https://www.youtube.com/watch?v=Ta337wtO-FY

Ultramax II je enodelna straniščna školjka, ki je zasnovana za lažjo montažo in uporabo, zaradi česar je idealna za manj zahtevne izkušnje. Ultramax II ima univerzalno višino, ki mu daje udobje, ki ga lahko uživajo vse odrasle osebe različnih velikosti.

Toto Ultramax II vsebuje tehnologijo CeFiONtect, ki je Toto naredila tako priljubljeno pri potrošnikih. Ta funkcija omogoča uporabo keramičnega premaza, ki daje školjki neverjetno gladkost. Ta ga ščiti pred ostanki, ki se lahko zalepijo na školjko.

Similar Posts:

Close