Makeup NYX cosmetics za elegantne in formalne večere

NYX cosmetics

Večerni makeup mora biti dramatičen. Pri tem poudarite oči, osvetlite ustnice in nanesite nekaj bleščic za popoln zaključek. Večerno ličenje ne sme biti za čim bolj naraven videz, temveč mora izpostavljati vse vaše prednosti, da zablestite. S pomočjo NYX cosmetics ličil dosežete popoln glamurozen učinek v zelo kratkem času. Ličila so dolgo obstojna in obenem lahko odstranljiva.

Najprej očistite kožo in nanesite bazo

Najpomembnejši korak pred začetkom nanašanja izdelkov NYX Cosmetics je vsekakor čista in suha koža. Dodobra jo očistite z vodo in milom ali pa s tekočim losjonom za čiščenje kože.

NYX cosmetics

Pustite, da se posuši, nato pa nanesite bazo na vso kožo in veke. Čim se posuši nato nanesite puder v prahu, nanj pa tekoči puder. Na ta način poskrbite za dolgo obstojnost pudra in preprečite, da se koža začne mastiti.

Ne pozabite na rdečilo 

Na podlagi vašega tona kože se odločite za odtenek rdečila. Temnolaskam najbolj pristaja rjava barva, svetlolaskam pa rožnata oziroma rdeča barva lic. Pri NYX Cosmetics je na spletu na voljo tudi poseben nežen razvejan čopič, s katerim nanesete ravno pravo količino rdečila.

Uporabite drzne barve šminke in lipglosa 

Podnevi morda skrbite za naraven videz, ponoči pa poskrbite, da ustnice čim bolj poudarite. Najprej jih obkrožite z barvico, da začrtate obliko ustnic. V naslednjem koraku pa se odločite med šminko ali lipglosom. Šminka je dlje obstojna, vendar jo težje nanesemo brez ogledala.

Lipglos je manj obstojen, a se izjemno lahko aplicira in popravi, v kolikor se razmaže. Pri NYX Cosmetics lahko izbirate med sijajnimi in bleščečimi odtenki in mat barvo. Vse je odvisno ali bodo tudi vaše veke bolj bleščeče ali manj. V kolikor bodo veke zelo izrazito pobarvane, ustnice raje namažite v mat odtenkih.

Črtala za obrvi in veke

Letos je posebej pomembna tudi oblika vaših obrvi. Slednje poudarite z barvico v barvi vaših obrvi. Ko ste natančno začrtali lok obrvi, začnite z nanašanjem NYX Cosmetics senčil. Kupite lahko posamezne odtenke ali pa celotne palete. V kolikor ste bolj vešči ličenja, kupite paleto, saj boste s tem prihranili denar. Še vedno je popularen videz osenčenih vek, kjer prehajajo barve od temnih odtenkov do svetlih. Nanesite tudi barvico na spodnjo veko, da poudarite obliko oči. Ne pozabite tudi na dolgo obstojno in kvalitetno maskaro.

Similar Posts:

Close