Na plažo v mesto

Čeprav ni vreme nič kaj poletno, so mestno plažo Laguna na otvoritvenem koncu tedna od 25. do 28. maja obiskali prvi kopalci, lovci na sončne žarke in neukročeno zabavo.

Prvi dan so nastopili Omar Naber in Kareem, Siti hlapci in Jerry & bend, ki so dodobra ogreli ozračje. Predstavili so se še breakdance skupina Ill Skillz, Erik in Manja ter Alenka Jeraj z masažnim šovom. Vsi obiskovalci, ki jim je Laguna na prvi dan brezplačno odprla vrata, so se imenitno zabavali.

Večer se je prelevil v t. i. chillout by the pool party pri Ritka baru, kjer so zabave in druženja željni pričakali koktajli dobrodošlice ter slani prigrizki. Dan pozneje so nastopili Billy’s Private Parking, Roman Project in The Vibes, Erik in Manja ter Alenka Jeraj z modnim šovom. Po koncertu so razgreti poslušalci nadaljevali druženje pri Ritka baru ob ledenih pijačah in koktajlih.

Omar Naber
Cover of Omar Naber

Druga dva dneva so kopalce zabavali Biosfera z adrenalinskim miniparkom ter v nedeljo zavod G-Rega z animacijo in nagradno igro za najmlajše. Prav tako v nedeljo so pripravili veliko in bogato nagradno igro. Na mestni plaži se vsak dan dogaja kaj zanimivega, zato bo do konca poletja to kraj, kjer zagotovo ne bo dolgčas.

Izvedite kaj je Detralex

Similar Posts:

Close