V toplice tudi poleti

bazeni v celju

Toplice nas pogosto asociirajo zlasti na zimski čas. V tem delu leta v terme precej radi zahajamo zaradi prijetno ogrete zdravilne vode. Seveda pa se veliko ljudi za počitnikovanje ob bazenih v toplicah odloča tudi v poletnem času. Izbira, v katere terme se bomo odpravili, pa niti ni tako preprosta. V naši državi je namreč veliko krajev, kjer so odlične toplice. Ena od možnosti so na primer prijetno zasnovani bazeni v Celju.

Štajerski del naše dežele je tudi sicer znan po odličnih toplicah oziroma počitnikovanju ob bazenih. Seveda na voljo ni samo kopanje, temveč so na voljo še druge številne aktivnosti, ki navdušujejo tako mlado kot staro.

Celjski bazeni in še veliko drugih možnosti

Ko se odpravimo v toplice, vsekakor najprej preverimo razpoložljivost bazenov. Nato pa nam je pomembno, da izbrane terme vključujejo še kakšno drugo storitev oziroma aktivnost in ne zgolj kopanja. Med drugim lahko v dobro organiziranih toplicah izberete tudi aktivnosti, ki so na voljo v wellnessu.

Bazeni v Celju za otroke
V toplice se poleti na oddih pogosto odpravijo cele družine. Bazeni v Celju so posebej zasnovani tudi za otroke.
vir slike: Thermana Laško

Ker se v toplice zelo pogosto odpravi tudi družina z mlajšimi družinskimi člani, starši navadno pred odhodom preverijo, kakšni bazeni so namenjeni malčkom. Bazeni v Celju so posebej zasnovani tudi za otroke. Še več: v njih se lahko s pomočjo strokovnjakov naučijo tudi plavati. Za najmlajše družinske člane pa so na voljo tudi različne vodene aktivnosti. Za to poskrbijo odlični animatorji.

Po kopanju v celjskem bazenu še na kolo

Ponudniki paketov v toplicah se zavedajo, da so njihovi gostje vse bolj zahtevni. Ni jim več dovolj, da so na voljo samo dobro opremljeni in varni bazeni. Dobro morajo poskrbeti še za druge aktivnosti, kot je denimo wellness.

Gostje toplic se med počitnikovanjem zelo radi odpravijo tudi ven v naravo, zato je poskrblejno tudi za to, da lahko najamejo kolesa. Sicer pa bazeni v Celju v svoji okolici ponujajo zelo veliko možnosti tudi za krajši ali daljši sprehod v dvoje ali z družino.

Ker pa se gostje toplic med počitnikovanjem zelo radi odpravijo tudi ven v naravo, so nekateri ponudniki poskrbeli tudi za to, da lahko najamejo kolesa. Sicer pa bazeni v Celju v svoji okolici ponujajo zelo veliko možnosti tudi za krajši ali daljši sprehod v dvoje ali z družino.

Kulinarična doživetja v toplicah

Seveda brez dobre hrane in pijače tudi v toplicah ne gre. In tudi tega se še kako dobro zavedajo ponudniki.

V svojih ponudbah za počitnikovanje v termah zato vključujejo tudi možnost zajtrka, kosila ali večerje.

Similar Posts:

Close