Gnojila in substrati za gnojenje številnih rastlin

Plagron je svetovni proizvajalec gnojil ter substratov za gojenje številnih rastlin. Proizvajalec se je na trgu prvič pojavil s substratom Super Mix. Kmalu zatem so se mu pridružili še drugi substrati, tekoča gnojila, ojačevalci cvetenja in še drugi izdelki.

Plagron tako v današnjem času ponuja lepo paleto izdelkov za gojenje konoplje in drugih rastlin. Kategorija izdelkov, ki jih ponujajo, je sledeča: substrati na bazi šote in humusa ter iztrebkov netopirjev, gnojila za ukoreninjanje, gnojila za fazo rasti, gnojila za fazo cvetenja rastlin, dodatki za substrate, ojačevalci rasti in cvetenja, dodatki za izboljšavo donosa, dodatki za urejanje kislosti, kompletno gnojilo za fazo rasti in cvetenje za gojenje ter podobno.

Plagron je pri nas in tudi drugje po svetu postal zelo priljubljen, ker so učinki njegovih sredstev zelo dobri. Plagronova gnojila vam zagotavljajo bujno rast ter razvoj korenin. Obenem vam omogoča še obilne donose.

Plagron Alga Bloom

Med številnimi priljubljenimi sredstvi gojitelji rastlin posegajo tudi po Plagronovem sredstvu, ki se imenuje Alga Bloom. Gre za vrhunsko organsko gnojilo, ki je izdelano na osnovi alg in se uporablja v fazi rasti in cvetenja.

Gnojilo Alga Bloom se zelo pogosto uporablja v kombinaciji z gnojilom Alga Grow. Obe gnojili vam zagotavljata velik donos in odličen okus. Osnovni element za obe gnojili so morske alge. Te vsebujejo številne vitamine, aminokisline, fermente in naravne hormone, ki so potrebni za povečanje rodovitnosti prsti. Obenem pa še spodbujajo razvoj rastline.

Za morske alge je značilno, da zagotavljajo zdravo in tudi stabilno življenje prsti. Rastline vam bodo tako uspevale na povsem naraven način. Morske alge imajo prav tako sposobnost uravnavati hranilne snovi, rastlinam posledično zagotavljajo, da so jim hranila dosegljiva takrat, ko jih potrebujejo. Ko boste svojim rastlinam dodajali Plagron Alga Bloom in Alga Grow, bodo prejele vsa hranila, ki so še kako zelo potrebna za zdravo in čvrsto rast in cvetenje.

Plagron na spletu

Izdelke tega nadvse priljubljenega proizvajalca pa lahko poiščete tudi v spletni trgovini, ki ponuja široko paleto sredstev, ki so namenjena temu, da bodo vaše rastline hitreje in tudi bolj kakovostno uspevale. Izdelke lahko naročite kar preko spleta. Že v nekaj dneh jih boste lahko preizkusili na svojih rastlinah.

Namakalni sistemi za vaš vrt ali njivo. Sodobni namakalni sistemi so zelo enostavni za uporabo, saj so zasnovani premišljeno. Preberi več …

Similar Posts:

Close